Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (2.55 secunde)
Acesta a declarat ca Politia trebuie sa faca eforturi deosebite pentru a depista hotul care a furat proiectoarele.
Este scandal in Senat. Diana Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie. Politia a fost chemata sa intervina.
Politia Cluj angajeaza bucatari, barmani si ospatari! Se va organiza un concurs in acest sens pentru ocuparea posturilor. Care sunt etapele care trebuie parcurse de doritori?
Cum arata noile masini electrice cumparate de Politia Locala Craiova
Au platit pentru ca aceste tari sa scape de saracie, sa-si imbunatateasca infrastructura, mediul ambiant, politia, justitia, sa le creasca firmele si clasa mijlocie.
Au platit pentru ca aceste tari sa scape de saracie, sa-si imbunatateasca infrastructura, mediul ambiant, politia, justitia, sa le creasca firmele si clasa mijlocie.
La fel de scurte, ca picioarele celor care s-au "obosit” sa faca un asa-zis control la Politia Mangalia, sunt aducerile aminte ale unor anumite organe de ordine.
Politia Romana, declaratii de ultima ora dupa acuzatiile din scandalul Sosoaca
Modul in care politia si autoritatile statului au gestionat atunci conflictul a dus la niste acte de barbarie impotriva rromilor, iar acum solutiile date de Curtea Europeana si de Justitia romana nedreptatesc flagrant cealalta parte vatamata.
Parchetul si Politia au spus ca nu se vor amesteca in show-ul de la Consiliul Judetean, pentru ca ar fi o imixtiune in dreptul oamenilor de a alege, incalcarea dreptului de la vota si alte bla-bla-uri.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Politia rutiera s-a uitat un pic pe strazi si de aici au iesit zeci de soferi amendati ca si-au parcat masinile aiurea plus ceva maxitaximetristi.
Poate ca trebuie sa chemam politia atunci cand cineva arunca hartii pe strada. ... In Germania, spre exemplu, daca cineva isi parcheaza masina pe trotuar incurcand pietonii, un cetatean cu spirit civic anunta politia, care ajunge imediat la locul faptei si amendeaza imprudentul sofer.
In replica, cei de la PSD si de la PNL ii amintesc sa plateasca datoriile primariei, despre care nu a trecut nici macar un rand in proiectul de buget. Si in plus au chemat si Politia pentru ca primarul a interzis accesul prese in sala de sedinta.
Dar degeaba publicam listele fostilor ofiteri de securitate in Monitorul Oficial daca vama, politia, fiscul si justitia raman foarte sensibile la plicurile noastre. ... Degeaba ii interzicem lui Iliescu sa mai ocupe zece ani functii publice daca politia face flagrantul, Parchetul ancheteaza si judecatorul elibereaza.
In aceasta dimineata au avut loc noi ciocniri intre arabi si politia israeliana. 27 de persoane au fost ranite in ultimele zile in ciocniri violente.
Un sef din Politia Locala din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina.
Pregatirea slaba a viitorilor soferi este o problema recunoscuta chiar de catre Politia Rutiera, care se chinuie la modul cel mai serios cu dezinteresul manifestat de tagma scolilor de soferi, in ceea ce priveste siguranta in trafic, urmare a slabei pregatiri teoretice si practice a tinerilor invatacei.
Fiscul trimite politia peste patronii care nu si-au platit contributiile la stat. 4.000 dintre firmele vizate au restante sub 100 de lei
Atentie mare la mesajele primite despre neplata facturii la energia electrica, este alerta data de Politia Romana. Autoritatile indeamna cetatenii sa afle detaliile facturilor direct de la distribuitori, si sa nu se lase pacaliti de mesajele de acest tip primite pe telefon.
google-analytics.com